Ontwikkeld door en voor stalhouders

Een pensionstalhouder heeft vaak met dezelfde werkzaamheden te maken op stal. Pensionklanten komen (bijna) iedere dag op stal voor de verzorging hun paard en daar komt best veel bij kijken en dan moeten ze ook nog rekening houden met elkaar. Lessen inplannen, paard in de paddock of toch liever in de molen, medicijnen geven, contact met medewerkers.. Alles hoort erbij. Maar hoe organiseer je dit allemaal zo efficiënt en professioneel mogelijk als stalhouder?  

Met de Horse Info app heeft u geen whiteboards, papieren agenda of lijsten meer nodig op stal. Met deze app kunnen uw klanten zelf alle faciliteiten die u heeft reserveren, extra service boeken of contact opnemen met u of uw medewerkers. U heeft een goed overzicht van de planning en bezetting per dag en alles wordt automatisch vastgelegd en is makkelijk terug te vinden. 

Alles opgeslagen in één gebruiksvriendelijk systeem
Alles opgeslagen in één gebruiksvriendelijk systeem

Reserveringssysteem voor pensionstallen

Horse Info is een simpel, maar compleet reserveringssysteem voor uw pensionstal met een handige app voor uw klanten. In het bijbehorende CMS systeem kunnen de gegevens van uw klanten en zijn/haar paard veilig worden opgeslagen en heeft u een goed overzicht van het gebruik van de faciliteiten op uw bedrijf. 

 

De basismodule van dit systeem bestaat uit een reserveringssysteem voor al uw faciliteiten, een overzicht van de bezetting per faciliteit, een communicatiesysteem, een overzichtelijke planning per dag/paard/klant en een agenda waarin u uw wedstrijden,  evenementen of andere actuele zaken kunt aankondigen.

 

Berichten naar klanten, mededelingen over uw stal of het aankondigen van wedstrijden of andere evenementen kan allemaal via Horse Info gecommuniceerd worden.

 

Naast het basissysteem kun u ook gebruik maken van extra modules voor personeel, extra aangeboden services of het rechtstreeks factureren aan klanten. 


Dagelijkse werkzaamheden kunnen makkelijk vastgelegd en verdeeld worden tussen het personeel. Dit kunt u op elk gewenst moment invoeren en bijhouden op uw pc, laptop of telefoon. Uitgevoerde taken kunnen op klantniveau worden bijgehouden en worden geadministreerd en gefactureerd in het CMS systeem.

 

Voor € 19,95 per maand (excl. BTW) kunt u gebruik maken van dit systeem. 

Wilt u meer uitleg over Horse Info of een maand gratis proberen? Stuur dan een berichtje naar  info@horse-info.nl of bel/app naar Heleen via 06-21297762 en dan nemen wij z.s.m. contact met u op. 


De voordelen voor een staleigenaar

  • Reserveringssysteem voor al uw faciliteiten (geen whiteboard meer nodig)
  • Beter en efficiënter gebruik van de faciliteiten op uw bedrijf
  • Uw klanten werken met een app op hun telefoon en regelen alles zelf
  • U heeft goed overzicht op de bezetting van uw faciliteiten (rijbanen, paddocks, etc.)
  • Onbeperkt aantal klanten, geen extra kosten bij meer klanten.
  • Extra functies voor personeel, extra service of facturatie mogelijk tegen extra betaling
  • Vast laag maandbedrag voor het gebruik van basis reserveringssysteem
  • Geen jaarabonnement, altijd direct opzegbaar
  • Hulp bij installatie, vragen of technisch support is altijd beschikbaar
  • Moderne manier van werken zonder extra werkzaamheden voor u als stalhouder

Horse Info proberen?

Stalhouders moeten met de tijd meegaan en uw pensionklanten vragen daar ook om. Maar het is best lastig om af te stappen van de huidige werkwijze als je nog niet weet hoe dit werkt. Daarom kunt u Horse Info 1 maand gratis proberen. U krijgt hulp bij het opstarten en korte instructie-video's voor uw pensionklanten met uitleg over de overstap naar de Horse Info app. 

Met Horse Info zit u niet vast aan een langdurig contract, maar kunt u op ieder moment opzeggen als het toch niet bij uw stal past. 

Voor maar € 19,95 (excl. BTW) per maand kunt u al gebruik maken van deze app met bijbehorend CMS systeem. Voor éénmalig € 2,29 kunnen uw klanten de app downloaden in de Appstore of Google Play Store.

 

Neem contact op met info@horse-info.nl voor een maand gratis proberen of een vrijblijvende afspraak voor meer uitleg over de mogelijkheden van dit systeem.