Ontwikkeld door en voor stalhouders

Voordelen van deze app voor stalhouders

 

  • Eén simpel communicatiekanaal voor uw klanten
  • Efficiënt plannen van stalwerkzaamheden
  • Beter gebruik van de faciliteiten op uw bedrijf
  • Vast maandbedrag, geen extra kosten bij uitbreiding van uw stal
  • Geen jaarabonnement, altijd direct opzegbaar
  • Moderne manier van werken
  • Tevreden pensionklanten
Alles opgeslagen in één gebruiksvriendelijk systeem
Alles opgeslagen in één gebruiksvriendelijk systeem

Administratiesysteem

Horse Info is een administratiesysteem voor uw pensionstal en een handige app voor uw klanten. In het bijbehorende CMS systeem kunnen alle gegevens van uw klanten en zijn/haar paard veilig worden opgeslagen. Taken kunnen makkelijk vastgelegd en verdeeld worden tussen het personeel. Dit kunt u op elk gewenst moment invoeren en bijhouden op uw pc, laptop of telefoon. Uitgevoerde taken kunnen op klantniveau worden bijgehouden en worden direct geadministreerd in het CMS systeem. Berichten naar klanten, mededelingen over uw stal of het aankondigen van wedstrijden of andere evenementen kan allemaal via Horse Info gecommuniceerd worden. 

Voor € 19,95 per maand (excl. BTW) kunt u gebruik maken van dit systeem. Geen vast abonnement, maar op elk moment ook weer opzegbaar. 

Wilt u meer uitleg over Horse Info of een maand gratis proberen? Stuur dan een berichtje naar  info@horse-info.nl en dan nemen wij z.s.m. contact met u op. 


Functies van het systeem

Uitgebreid systeem

In het bijbehorende CMS systeem vindt u alle gegevens van uw klanten en de paarden terug.  planning per dag of personeelslid bekijken en uitprinten en alles wordt direct overzichtelijk vastgelegd en op de factuur gezet. 

in 1x geregeld

Met één bericht kunnen alle klanten aangeven of ze mee willen doen met enten, mestonderzoek of bijv. een bezoek van de tandarts. U draait heel simpel een lijst uit met iedereen die JA heeft geantwoord en u kunt het daarna direct op de factuur laten zetten. 

Optimaal gebruik faciliteiten

Uw klant kan zelf de paddock, longeerkraal of rijbaan reserveren en daardoor zijn er minder piekmomenten voor bepaalde faciliteiten. Er wordt op deze manier beter en vaker gebruik gemaakt van uw faciliteiten. 

communicatie met klanten

Vanuit het systeem kunt u berichten versturen naar alle of naar 1 of een groepje klanten. Als een klant reageert op uw bericht, zien de rest van de klanten dat niet. 

Klanten hebben een contactknop op de app zodat ze heel makkelijk contact kunnen zoeken met u of uw medewerkers. Als 

Factureren

Alle uitgevoerde werkzaamheden voor klanten worden direct in het systeem opgeslagen. Vaste abonnementen, maar ook eenmalige services kunt u in het systeem zetten. Klanten zetten in de app wat ze willen, uw medewerkers voeren het uit en daarna staat het gelijk op de factuur. U kunt de factuur via het systeem versturen of als basis voor uw boekhoudprogramma gebruiken. 

planning

Alle aangevraagde services van uw klanten kunt u bekijken in de planning in het CMS systeem. U kunt selecteren op dag, klant, type service of medewerker. Er is ook ruimte om een extra opmerking of vraag bij de aangevraagde service te zetten. 

Zo kunt u per dag een lijst uitdraaien voor uw personeel of stagiaires en kunt u zelf makkelijk controleren of alles is uitgevoerd. Zodra een taak is uitgevoerd, krijgt een klant een melding op zijn/haar telefoon. 


Horse Info gratis proberen?

Stalhouders moeten met de tijd meegaan en uw pensionklanten vragen daar ook om. Maar het is best lastig om af te stappen van de huidige werkwijze als je nog niet weet hoe dit werkt. Daarom kun je Horse Info 1 maand gratis proberen. 

Met Horse Info zit je niet vast aan een langdurig contract, maar kun je altijd direct weer opzeggen als het toch niet bevalt. 

Voor maar € 19,95 (excl. BTW) per maand kun je al gebruik maken van deze app met bijbehorend CMS systeem. Voor éénmalig € 2,29 kunnen uw klanten de app downloaden in de Appstore of Google Play Store.

 

Ziet u op tegen het installeren en invullen van het systeem? Maak dan gebruik van ons installatiepakket en dan wordt het CMS-systeem volledig naar u wens ingericht en zetten wij alle faciliteiten, services en overige gegevens in het systeem. U kunt dan direct aan de slag met Horse Info. Wij richten het systeem volledig voor u in voor €65,- per stal. 

 

Neem contact op met info@horse-info.nl voor een maand gratis proberen of een vrijblijvende afspraak voor meer uitleg over de mogelijkheden van dit systeem.